divendres, 10 de gener de 2014

Avís important

Degut a unes obres a la sala infantil, la setmana del 13 al 19 de gener la biblioteca només obrirà la sala d'adults. Del 20 al 26 de gener la biblioteca estarà totalment tancada. El pròxim dia 27 de gener tornarem a obrir amb normalitat.

Durant els dies de tancament, podreu fer el retorn dels documents en préstec a la bústia de devolucions de la biblioteca. Les renovacions podran sol·licitar-se telefònicament en els horaris habituals, per correu electrònic (b.llagosta@diba.cat) o a través de la pàgina web del catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, http://aladi.diba.cat .

El programa d'activitats de la biblioteca es portarà a terme amb normalitat. Només es modifica l'hora del conte del pròxim dia 22 de gener, que passa de tenir lloc a la sala infantil a celebrar-se a la sala d'exposicions de Can Pelegrí. 

Qualsevol altre canvi o incidència es comunicarà a través dels canals de comunicació de la biblioteca, aquest bloc o la Biblioteca Virtual (http://bibliotecavirtual.diba.cat/), i resta de canals de comunicació municipals.

Disculpeu les molèsties.