dimarts, 27 de maig de 2014

Avui fem 20 anys!

Tal dia com avui, 27 de maig, però de 1994, la Biblioteca de la Llagosta obria les seves portes a l'edifici de Can Pelegrí. Així que avui fem 20 anys!
Aquí teniu una fotografia d'aquella jornada.

Jornada inaugural de la biblioteca

Com ja us vam informar, el dissabte 24 de maig celebràvem l'aniversari. Per a aquells que no van poder venir, comentarem com va anar la jornada.
En primer lloc, els assistents van poder veure diverses exposicions, com la de fotografies de la biblioteca des de la seva inauguració, la dels dibuixos participants al concurs que vam convocar per l'ocasió, el recull d'articles de premsa on hem aparegut o la dels treballs del taller de contes. A més, a l'entrada de la biblioteca van poder signar en el nostre carnet gegant.
A partir de les 11h. els més petits van començar a treballar en l'encàrrec que els hi va fer la biblioteca: elaborar un mural commemoratiu d'aquest dia tan especial.
A partir de les 11.30h. alumnes i professors de l'Escola de Música Municipal va interpretar diverses peces musicals fins que a les 12 es va donar la benvinguda a tots els assistents i a les autoritats presents. Per part municipal vam comptar amb la presència del Regidor de Cultura de la Llagosta, el Jesús Ríos, i per part de la Gerència de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, la Laura Padró què, a més, va ser la primera directora de l'actual biblioteca. Després d'unes breus paraules, es van entregar els premis i els diplomes dels diferents concursos que s'havien convocat per l'aniversari. També es va fer un reconeixement a les persones que voluntàriament col·laboren amb la biblioteca. Tres d'aquestes persones van llegir textos creats especialment per l'aniversari i que tenien com a tema central la biblioteca.
I finalment es va servir un aperitiu i un pastís d'aniversari, amb el que va concloure l'acte.
Us deixem amb algunes fotografies de l'acte. I us recordem que encara podeu veure les exposicions que hem preparat a la biblioteca.

Moltes gràcies a tots per aquests 20 anys!