dijous, 19 de juny del 2014

Activitats d'estiu 2014

Ja tenim preparades les activitats per aquest estiu 2014. Us les expliquem a continuació.

Activitats pels adults
Per començar d'una manera refrescant, el dijous 3 de juliol a les 20 h. farem un taller de còctels en col·laboració amb el Restaurant Vostra Vite de la Llagosta. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a la biblioteca. El taller es farà al mateix restaurant (carrer Estació 7, la Llagosta).
Per altra banda, tots els divendres del mes de juliol teniu una cita a la biblioteca amb el benestar i la salut. A les 9.30 h., el taller d'expressió corporal amb la Conchi Fernández, i a les 11 h., les xerrades Estiu i salut a càrrec de Lluís Julian i en col·laboració amb la Regidoria de Salut Pública. Cada setmana es tractarà un tema diferent. Concretament seran aquests:

4 de juliol: El sol i la calor, una oportunitat de fer salut.
11 de juliol: L'alimentació
18 de juliol: L'exercici físic
25 de juliol: Canviar a un estil de vida saludable.


Activitats infantils
Pels nens i nenes hem preparat Contes a l'estiu, una activitat que tindrà lloc tots els dimecres de juliol a les 18 h. i on els participants faran una lectura conjunta de contes infantils i juvenils a diversos parcs de la Llagosta. A més, si porteu el berenar, nosaltres us convidarem a la beguda.
L'activitat està pensada per a infants de 7 a 13 anys i les inscripcions es poden fer a la biblioteca i l'OAC de la Llagosta. Us detallem els dies i llocs concrets on es portarà a terme l'activitat:

2 de juliol: plaça de la Masia
9 de juliol: Rambla cantonada amb el carrer Escoles
16 de juliol: plaça de la Sardana
23 de juliol: plaça de les Corts Catalanes
30 de juliol: Parc Popular

Podeu demanar més informació sobre les activitats d'estiu a la biblioteca.