divendres, 9 de gener del 2015

Tornen les activitats a la biblioteca!

Un cop passades les festes de Nadal és hora de tornar a recuperar la normalitat. I res millor que apuntar al calendari les pròximes activitats de la biblioteca.
Al Club de lectura que està a càrrec de Conchi Fernández es parlarà dels llibres que han llegit darrerament els seus participants, a més de títols com La metamorfosis o La verdad sobre el caso Harry Quebert. Al videofòrum es projectarà un fragment de l'Episodi V d'Star Wars comentat per David Mingall i les pel·lícules Ocho apellidos vascos i El médico. A més, hi haurà xerrades amb temes de salut a càrrec de Lluís Julián, celebrarem el Dia Mundial de la Poesia amb una intervenció al programa de Ràdio la Llagosta Cien éxitos de siempre, i l'Olga Gómez ens parlarà del programa Culturagenda, que també s'emet a la ràdio municipal.
Tampoc no oblidem els nostres tallers creatius, i aquest trimestre tindrà lloc el de poesia, també amb la Conchi Fernández. L'Eva Villanueva, voluntària de Grup Temps, continuarà amb el taller de dol i tindrem una sessió del taller de manualitats Una rosa per Sant Jordi amb la Montse García. 
Pel que fa a les activitats infantils, tornarem a celebrar cada dimecres l'Hora del conte amb la Puri Ortega. I el darrer dimecres de mes la Cristina García ens explicarà un conte en anglès gràcies a la col·laboració de Llagosta Language Center. 
Les dates concretes de totes les activitats les podeu consultar aquí o a pestanya agenda del blog. 

Així que ja sabeu, us esperem a tots a la biblioteca!


Els nens i nenes tornaran a triar contes pel Leonardo a l'Hora del Conte

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agradaria compartir aquest video d'un taller de poesia molt especial..però que és com tots un espai per la llibertat
TED
https://www.youtube.com/watch?v=VOLhlpV2Qbg