dijous, 19 de febrer de 2015

Ja podeu crear el vostre punt de llibre per Sant Jordi!

La Biblioteca de la Llagosta torna a convocar el seu concurs anual de punts de llibre per a celebrar la Diada de Sant Jordi.
En els pròxims dies entregarem les butlletes de participació als centres educatius i a altres entitats de la Llagosta. També podeu passar per la biblioteca a recollir-la, o descarregar-la i imprimir-la des d'aquesta mateixa pàgina. Per fer-ho, només heu de clicar la imatge de la butlleta i un cop que s'hagi ampliat a la vostra pantalla, busqueu un rectangle amb una fletxa a la part superior central. S'obrirà un menú on heu de seleccionar "download". La butlleta es descarregarà en el vostre ordinador i ja la podreu imprimir.
Com cada any, podeu fer el vostre dibuix d'estil lliure en un paper o cartolina normal i enganxar-lo a la plantilla que apareix a la part inferior de la butlleta de participació respectant les dimensions que ja es troben marcades.
Les categories són les següents:

1a Categoria: de 1r a 2n de Primària
2a Categoria: de 3r a 4rt de Primària
3a Categoria: de 5è a 6è de Primària
4a Categoria: ESO

La biblioteca ha de rebre els punts, com a molt tard, el divendres 20 de març.
Unes setmanes després exposarem els punts de llibre a la biblioteca i també a la plaça d'Antoni Baquè el dia de Sant Jordi.
Un jurat format per representants dels centres educatius de la Llagosta, de l'ajuntament i de la biblioteca decidirà quins són els punts guanyadors, que seran editats i utilitzats durant tot 2015. A més, els seus autors rebran com a obsequi un petit lot de llibres i un diploma.

Esperem els vostres punts!