divendres, 31 de juliol de 2015

Activitats d'estiu 2015

Aquest dimecres van acabar les activitats que la Biblioteca de la Llagosta havia programat pel mes de juliol.
La resposta dels usuaris, tot i les vacances i les altes temperatures d'aquests dies, ha estat molt bona, arribant a una assistència d'entre 20 i 40 persones en algunes de les propostes. Destaquem les projeccions de cinema amb crispetes de les pel·lícules Vivir es fácil con los ojos cerrados, Big Hero 6 i La Lego película. També l'activitat Contes a l'estiu, on els més petits s'ho han passat d'allò més bé escoltant les històries més tradicionals i participants als diferents tallers que es feien a continuació. Els tallers de cocteleria, d'anglès i de tècniques de relaxació han tingut molt bona acollida i assistència, i al taller infantil Viatja amb la biblioteca, els nens i nenes han aprés moltes coses sobre Egipte i Marroc, i han elaborat un mural que ja es troba penjat a l'entrada de la biblioteca.
També vam col·laborar amb el Centre d'Informació i Recursos per a Dones de la Llagosta en el recital Paraula de Dona, que va tenir lloc el 23 de juliol a la plaça dels Drets Humans. I durant tot el mes hem tingut una exposició de fotografies de la Llagosta cedida per José Luís Mediavilla.
Podeu veure una petita mostra gràfica d'algunes en el següent enllaç:

Fotografies activitats d'estiu 2015

Esperem que acabeu de passar un bon estiu. La Biblioteca de la Llagosta tornarà obrir les seves portes el dimarts 1 de setembre.