dimecres, 2 de desembre de 2015

Així va anar la presentació de "Els contes són la clau. Abre tu puerta"

Ahir vam tenir el gust de presentar a la Biblioteca el llibre "Els contes són la clau. Abre tu puerta" creat pels membres del nostre Taller de Contes que coordina la Conchi Fernández, il·lustrat pels nens i les nenes dels centres educatius de la població, de l'associació ASPAYFACOS i La Estancia del Arte. L'obra s'ha editat gràcies al suport de l'Ajuntament de la Llagosta. 
El llibre consta de vint contes, cadascún d'ells acompanyat per una il·lustració i precedit d'una porta. Tots els dibuixos estan en blanc i negre perquè els més petits els puguin pintar i tenir així un llibre únic.
La sala infantil va quedar-se petita pel gran nombre de persones que van acompanyar-nos durant la presentació. Vam comptar amb la presència de l'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, del regidor de Cultura, Mariano García, i de la cap de zona de les Biblioteques Municipals del Vallès Oriental, Laura Padró. També ens van acompanyar les autores del llibre, els il·lustradors i les diverses entitats de la Llagosta que rebran un lot d'exemplars.
Durant l'acte es van fer una breus parlaments abans de passar a repartir els exemplars a les persones que han creat i il·lustrat el llibre i a les diferents entitats de la població. A més, totes les biblioteques del Vallès Oriental rebran un exemplar per incorporar al seu fons.

Cartell amb la coberta del llibre obra de Ramón Lifante

Exemplars del llibre abans de ser entregats

Imatge de la presentació del llibre
(cortesia del Departament de Comunicació de l'Ajuntament de la Llagosta)

Volem agrair a tots els assistents la seva presència, així com tot l'esforç a les persones implicades en aquest projecte.