dimarts, 5 de gener de 2016

Noves revistes a la Biblioteca

Sabem que molts de vosaltres esteu esperant que aquesta nit els Reis Mags d'Orient us deixin molts regals. Nosaltres no podem queixar-nos: el nou any ens ha portat noves revistes que ben aviat tindreu a la vostra disposició a la Biblioteca. Ja han començat a arribar algunes d'elles, i esperem que en les pròximes setmanes estiguin totes aquí. 
L'augment quant a nombre de revistes que rebrà la Biblioteca es deu a diversos motius. Un d'ells és la redistribució s'ha fet des de la Biblioteca dels recursos disponibles per subscripcions que proporciona la Diputació de Barcelona, el que ha fet possible poder seleccionar fins a 14 nous títols de temàtiques variades a afegir als que ja es rebien. Igualment, com a part del premi de la XVI Campanya d'Animació a la Lectura María Moliner convocat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, la Biblioteca rebrà aquest any la subscripció a 12 títols de tipus cultural.
D'aquesta manera, i sumant les que ens proporciona la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de la Llagosta i les que arriben com a donatiu, el total de revistes disponibles serà durant 2016 de més de 70. 
Recordeu que totes les revistes també poden emportar-se en préstec a excepció del darrer número arribat a la Biblioteca.
Us deixem amb un llistat de les noves revistes:
Ábaco, ADE Teatro, Boing, Bricolage & decoración, Caimán, Claves de la Razón Práctica, Cuadernos de Literatura Infantil y Juvenil, Deportes Cuatro Futbol, Descubrir el arte, Digital camera magazine, Ecología Política, Emprendedores, El jueves, Historia y vida, Jot Down, Lápiz, Leer, Letras Libres, Marie Claire, Más allá de la ciencia, Men's health, National Geographic Kids, Quo, Revista de Occidente, Rock de Lux i Todo perros.

Algunes de les noves revistes de la Biblioteca

Secció de revistes de la Biblioteca amb els títols disponibles actualment

Secció de revistes de la Biblioteca amb altres títols disponibles