dilluns, 8 de febrer del 2016

Així va anar el carnaval a la Biblioteca

Ha acabat el carnaval 2016, però a la Biblioteca ens queda el record d'uns dies molt divertits. 
Vam començar les celebracions amb un taller de manualitats amb l'Eva Hernández on nens i nenes (amb l'ajuda de pares i mares amb molta traça) van poder realitzar el seu propi cavall de pal. De la sala infantil de la Biblioteca van sortir 20 cavalls!

Dos dels cavalls de pal
Petits i grans enfeinats fent el seu cavall

Durant tota la setmana de carnaval petits i grans van poder posar-se alguns dels complements que va preparar la Biblioteca per disfressar-se i fer-se una fotografia. També les nostres voluntàries es van sumar i van sortir unes imatges molt divertides (un total de 40!). Poden veure's a l'entrada de la Biblioteca. 
Part dels complements per disfressar-se i fer-se la fotografia
Mural amb les fotografies del Fotocarnaval

Per acabar, Un conte al sac ens va oferir una sessió especial de carnestoltes d'Animalons de música i sucre on els més petits amb els seus pares i mares van poder gaudir d'històries increïbles, acompanyades de música i sons. Fins i tot van poder ballar i tocar instruments en una orquestra improvisada! També vam poder veure moltes disfresses. Com veureu a la imatge, va venir molta gent així que la sala infantil va estar animada aquest dissabte.

Tothom pendent del conte

Donem les gràcies a totes les persones que han participat en les activitats i esperem que s'ho hagin passat tan bé com nosaltres.