dijous, 3 de març del 2016

El Dia Internacional de la Dona 2016 a la Biblioteca

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona i la Biblioteca participarà en els actes que tindran lloc a la Llagosta amb algunes propostes interessants.
Per una banda, us hem seleccionat una sèrie de novel·les on les protagonistes són les dones. A més de l'espai especial que li hem reservat a la Biblioteca, les podeu veure a la guia que hem preparat especialment per l'ocasió.

Selecció de novel·les on les dones són les protagonistes



El mateix dia 8 de març, el club de lectura de la Biblioteca assistirà a la representació teatral El test, de Jordi Vallejo, en el marc de la 5a Trobada anual de clubs de lectura. Un dia després, al nostre videofòrum projectarem la pel·lícula Aprendiendo a conducir, d'Isabel Coixet. Serà a les 16.00 a la sala d'exposicions de Can Pelegrí.


A més, la intervenció del Taller de Poesia de la Biblioteca al programa de Ràdio la Llagosta 100 éxitos de siempre per celebrar el Dia Mundial de la Poesia es dedicarà a la Dona. Serà el dia 22 de març a les 18.30 h.

Podeu consultar el programa complet d'activitats que s'han preparat a la Llagosta per celebrar el Dia Internacional de la Dona clicant aquí.