dimarts, 28 de juny del 2016

Activitats d'estiu 2016

Acabem d'entrar a l'estiu i com cada any la Biblioteca ha preparat activitats especials per aquesta època de l'any.
Pels adults tenim una àmplia oferta de tallers: auto maquillatge, coaching, teràpia amb Gestalt, anglès per a viatgers, còctels, creació de contes i fins i tot classes de salsa! 
A més, també hem preparat una tarda de cinema per a tota la família amb la pel·lícula "Little boy", d'Alejandro Gómez Monteverde. Amb crispetes i aire condicionat!

I pels més petits, cinema i tallers. Les pel·lícules que projectarem seran "Los minions" i "El viaje de Arlo". Recordeu que les crispetes també les posarem nosaltres! 
Als tallers aprendrem a fer una espelma per espantar els mosquits i decorarem la samarreta de color clar que vosaltres mateixos porteu amb diferents colors i dissenys. 

El dia i hora, el lloc i els detalls de cada activitat els trobareu a l'apartat agenda del blog. Ja podeu fer la inscripció de l'activitat que més us interessi a la Biblioteca.

Finalment volem agrair la col·laboració de l'Institut Integratiu, Llagosta Language Center i el Restaurant Vostra Vite per fer possible l'organització d'algunes de les activitats d'aquest estiu.