divendres, 23 de desembre del 2016

Així va anar el Club de lectura especial amb Care Santos

El passat dimecres 14 de desembre va tenir lloc una sessió especial del Club de lectura per parlar del llibre "Desig de xocolata". Vam comptar amb la presència de la seva autora, la Care Santos.

La sala d'exposicions de Can Pelegrí va estar plena de gom a gom, amb més de 50 persones, ja que l'acte va ser obert a tota la població.

Molt públic a la tertúlia
L'autora ens va explicar moltes coses al voltant del llibre, els seus personatges, la seva manera d'escriure o per què cada història s'introdueix amb ingredients diferents. També vam saber de l'obsessió per acabar cada llibre un cop el comença i del rigorós treball de documentació a més dels esquemes que l'autora es fa per no deixar escapar cap detall.

I més enllà del llibre, vam poder saber que l'interès per l'escriptura li ve per la seva àvia paterna, una excel·lent narradora oral.

La Care Santos amb la nostra companya Conchi Fernández
Volem donar les gràcies a la Care per la seva amabilitat i accessibilitat, a totes les persones que ens van acompanyar, a la Unitat d'Imatge i Comunicació de l'Ajuntament de la Llagosta per cedir-nos les fotografies així com a la Institució de les Lletres Catalanes pel seu suport en l'organització de l'acte.