dilluns, 19 de febrer de 2018

Convocat el concurs de punts de llibre 2018!

Un any més, la Biblioteca convoca el seu concurs anual de creació de punts de llibre d'estil lliure amb ocasió de la Diada de Sant Jordi.
Podran participar-hi nens i nenes de la Llagosta o que siguin alumnes dels centres educatius de la població i que estiguin cursant des de 1r de Primària fins a 4r d'ESO. Les categories seran les següents:

1a Categoria: 1r i 2n de Primària
2a Categoria: 3r i 4r de Primària
3a Categoria: 5è i 6è de Primària
4a Categoria: 1r i 2n d'ESO
5a Categoria: 3r i 4r d'ESO

La Biblioteca ha fet arribar als centres educatius les butlletes de participació. Igualment, podeu passar a recollir la vostra per aquí o descarregar la imatge que trobareu al final del text i imprimir-la en un full DIN A4. Us recordem que és important llegir-se les bases de participació atentament.

El termini per entregar-nos els treballs acaba el 24 de març. El jurat, format per representants de les escoles i instituts de la Llagosta, de l'Ajuntament i de la Biblioteca, es reunirà el dia 4 d'abril per decidir els guanyadors. Els punts s'imprimiran i seran utilitzats per la Biblioteca durant tot l'any. I els seus autors rebran un diploma i un petit lot de llibres el dia 23 d'abril durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi.

I com sempre, podreu veure a la Biblioteca tots els punts participants des del 3 al 27 d'abril. A més, a través de les nostres xarxes socials us ensenyarem quins han estat els punts finalistes.

Només ens queda animar a tots els nens i les nenes de Primària i d'ESO a participar. Esperem els vostres punts!