divendres, 9 de novembre del 2018

Així va anar "Per Tots Sants, relats de por a la Biblioteca" 2018

El passat dimarts 30 d'octubre va tenir lloc una nova edició de "Per Tots Sants, relats de por a la Biblioteca". I hem de dir que estem molt contents per la resposta del públic, gairebé 80 persones, i pels comentaris que ens van fer un cop acabat l'acte.

Com ja us vam explicar al blog, es tractava d'un recorregut per quatre espais de l'edifici de Can Pelegrí en els que s'escenificaven històries inspirades en autors com Virginia Woolf, Mary Shelley, Philippe Claudel i William Peter Blatty. Van ser creades per Sergio Bonavida i José Ramón Vera Torres, de Resistencia literaria, i per les integrants del Taller de narrativa de la Biblioteca.

L'itinerari es va fer en grups que, donada la demanda de places, van haver-se d'ampliar per no deixar ningú fora. El públic va esperar la sortida del seu grup a la recepció de Can Pelegrí, gaudint del petit concert ofert per l'Escola Municipal de Música de la Llagosta.

Cada grup anava encapçalat per un guia, que va portar els assistents pels diferents espais on es desenvolupaven les històries i que es van ambientar per a la ocasió. Va ser una forma diferent de veure Can Pelegrí i una bona manera de celebrar la festa de Tots Sants.

Des de la Biblioteca agraïm a les integrants del Taller de narrativa que coordina la nostra companya Conchi Fernández el seu esforç i dedicació per a poder realitzar aquesta activitat. També a Resistencia Literaria, per col·laborar en els guions de les històries, a l'Escola Municipal de Música per l'acompanyament musical, i a la resta de voluntaris que van ajudar en l'organització de l'acte. I finalment, a totes les persones que ens van acompanyar.

A continuació teniu algunes imatges de la nit i el programa que es va repartir entre el públic, on apareixen els noms de totes les persones que van organitzar i col·laborar en l'activitat.


Per Tots Sants, relats de por a la Biblioteca 






2 comentaris:

Unknown ha dit...

Muy encantada de pertenecer a este grupo dirigido por Conchi, por todas las experiencias que nos hace pasar.

Unknown ha dit...

Otro año más el grupo de Escritura Creativa se supera, este año además con versiones de escritores de La Llagosta, sinergiss maravillosas!!

Felicidades Conchi y a todo el equipo!