dimecres, 12 de desembre del 2018

Nadal a la Biblioteca

Ja hem entrat en el mes de desembre, i a la Biblioteca us hem preparat propostes ben especials per  aquestes dates.

Activitats infantil
A part de l'Hora del conte habitual dels dimecres amb la Puri Ortega, el dia 19 tindrem una sessió especial de Nadal amb sorpreses. Serà, com sempre, a les 18.30 h a la sala infantil.




A més, dissabte 15 de desembre a les 12 h, infants de 6 a 12 anys tindran la oportunitat de dissenyar la seva postal lluminosa. Aquesta activitat es fa en el marc del projecte Bibliolab que impulsa la Diputació de Barcelona. Cal fer inscripció prèvia.



Finalment, el divendres 14 de desembre, a les 18 h, l'Espai Xala representarà a la sala infantil de la Biblioteca "Conte de Nadal". Serà una bona oportunitat de conèixer aquest clàssic nadalenc de la mà d'uns intèrprets molt especials.



Activitats pels adults
A més de la programació habitual de la Biblioteca, amb el Club de lectura i el Videofòrum que tenen lloc les dues primeres setmanes de mes, us proposem tres presentacions de llibres. Dimecres 12 de desembre a les 19.00 h, Toni Hill ens parlarà del seu nou llibre "Tigres de cristal" en un acte organitzat per Resistencia Literaria i que tindrà lloc a la sala d'exposicions de Can Pelegrí. 



La següent presentació serà la del llibre "A la sombra del olivo", de José Luís Nisa Robledo. Tindrà lloc dijous 13 de desembre a les 19 h. també a la sala d'exposicions de Can Pelegrí.
I dijous 18 de desembre, a les 19.30 h serà el torn de Feli García, que ens presentarà a la sala de plens de l'Ajuntament de la Llagosta el seu nou llibre "40 reflexiones para escuchar a tu corazón". 




Finalment, les activitats tindran una cloenda molt especial, una sortida cultural per visitar la Fira de Santa Llúcia i la Catedral de Barcelona. Serà el dimecres 19 de desembre sortint de la Llagosta a les 15 h.




Novetats bibliogràfiques
A més, des del passat dia 5 de desembre teniu a la vostra disposició novetats en novel·la. Podreu trobar els darrers títols de Santiago Posteguillo, Julia Navarro, Arturo Pérez Reverte, Carmen Posadas, Stephen King, Kate Morton o Eduardo Mendoza entre d'altres. Durant tot el mes aniran arribant més llibres.

Aquestes adquisions han arribat a la Biblioteca gràcies a les subvencions concedides pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.






I per segon any...paneres culturals!
Després de la bona acollida de l'any passat, enguany repetim sorteig de paneres culturals, una infantil i una pels adults.
Per participar, només heu de fer servir el servei de préstec de la Biblioteca, omplir amb les vostres dades la butlleta que us entregarem i dipositar-la a la caixa corresponent. Trobareu les paneres i les caixes a la sala d'adults.
Teniu temps fins al divendres 4 de gener a les 19 h. El sorteig serà aquell mateix dia a les 19.30 h. L'entrega de les paneres tindrà lloc el dilluns 7 de gener a les 19.30 h.



Aprofitem per desitjar-vos unes molt bones festes!