dijous, 11 de febrer del 2021

Tercera edició del concurs de microrelats del Dia Internacional de les Dones

La Regidoria d'Igualtat, conjuntament amb la Regidoria de Cultura i l'entitat  Resistencia Literaria convoquen un any més una nova edició del concurs de microrelats amb ocasió del Dia Internacional de les Dones.

Ja podeu consultar les bases, que es troben a disposició de totes aquelles persones interessades en participar a la pàgina web de l'Ajuntament de la Llagosta i en aquesta mateixa entrada del blog.

Enguany el tema proposat és el següent:

Les dones en temps de pandèmia

Podran participar totes aquelles persones que el dia 8 de març tinguin 16 anys o més presentant un microrelat inèdit en català o castellà que no ha de passar de 200 paraules. 

Teniu temps per entregar el vostre treball fins al dia 1 de març de 2021.

El premi serà de 150 euros pel microrelat guanyador, 75 pel segon i un lot de llibres pel tercer. L'entrega de premis tindrà lloc el dilluns 8 de març a les 19 h al Centre Cultural de la Llagosta (plaça de l'Alcalde Sisó Pons) en el marc dels actes oficials de celebració del Dia Internacional de les Dones.

La Biblioteca de la Llagosta col·labora en l'organització del concurs, centralitza l'entrega dels treballs i, a més, entregarà un dels premis.

Esperem els vostres microrelats!