dijous, 8 d’abril del 2021

Ja tenim punts guanyadors!

Ahir dimecres 7 d'abril es va reunir el jurat del concurs de punts de llibre que la Biblioteca convoca amb ocasió de la Diada de Sant Jordi. Està format per representants dels centres educatius de la població, per un representant del departament de Cultura de l'Ajuntament i pel personal de la Biblioteca.

Membres del jurat valorant els punts

Com cada any, les deliberacions han estat molt difícils a causa del gran nombre de participants, dissenys, dibuixos i tècniques.

Finalment, ja es té el veredicte final, i a continuació podeu veure els punts guanyadors i els noms dels seus autors i autores. Com a premi rebran un diploma, un petit lot de llibres i veuran els seus punts editats i utilitzats per la Biblioteca durant tot aquest any. Moltes felicitats!

Nora Muñoz López. 7 anys. Escola Sagrada Família.


Leire Isamit Aguilera. 10 anys. Escola Joan Maragall.


Carmen Gonzàlez López. 12 anys. Escola Joan Maragall.

Laia Valero Peicasat. 12 anys. Col·legi Balmes.

Eudald Herrero Còrdoba. 15 anys. IES Marina.

Tots els punts s'exposen a la Biblioteca durant tot el mes d'abril. Els punts finalistes (aquells que han rebut almenys un vot per part del jurat) es veuran cada dia a les xarxes socials de la Biblioteca. I ben aviat, podreu veure tots els punts en uns vídeos que es penjaran a Instagram i a YouTube.

Punts de la 1a categoria

Punts de la 2a i 3a categories

Punts de la 4a i 5a categories


Donem les gràcies a tots els infants que han participat i als centres educatius per col·laborar amb la Biblioteca en aquesta activitat tan especial.