dimecres, 3 de gener del 2024

Instal·lació de portes automàtiques

Aquest any comença amb una gran novetat a la Biblioteca: la instal·lació de portes automàtiques.

A l'entrada de l'edifici de Can Pelegrí s'han fet canvis importants, eliminant l'antiga tanca metàl·lica i substituint-la per vidre i altres elements d'obra. La bústia de devolucions ha variat la seva ubicació de la banda dreta a la de l'esquerra. A més, hi ha un doble accés amb portes automàtiques. Pel que fa a la Biblioteca, la seva porta d'entrada també és automàtica.

Això suposa una gran millora en àmbits com l'accessibilitat i l'aïllament tèrmic de l'equipament, que també guanya en comoditat per a les persones usuàries i pel personal. També presenta una millor imatge, sobretot exterior. 

Aquesta actuació ha estat possible gràcies a una subvenció per a l'impuls de l'accessibilitat a les biblioteques integrades en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya convocada pel Departament de Cultura de la Generalitat i sol·licitada i gestionada per l'Ajuntament de la Llagosta.

Agraïm la implicació de totes les persones que ho han fet possible i en especial als Serveis Tècnics Municipals per la seva intensa feina aquests mesos.



Entrada de Can Pelegrí

Porta d'accés a la Biblioteca