dimecres, 15 d’abril del 2020

Avís important: Actualització de la situació derivada del tancament pel COVID-19

Us recordem que la Biblioteca de la Llagosta continua tancada fins a nou avís amb motiu de les mesures decretades per contenir el COVID-19.

El termini de devolució dels documents en préstec ha tornat a ampliar-se, quedant fixat pel 31 de maig (no aplica als documents que ja estaven reclamats abans del tancament). En tot cas, la data s'anirà modificant en funció de la situació. 
Per tant, podeu quedar-vos els documents a casa fins que torni a obrir la Biblioteca.

La recollida de les reserves també s'ha ampliat 30 dies més.

Us recordem que la bústia de devolucions 24 h de Can Pelegrí, igual que la de la resta de biblioteques públiques, continua tancada. Us demanem que no intenteu fer devolucions.

Per altra banda, us seguim recomanant els serveis virtuals que s'ofereixen des de les biblioteques, en especial els següents:

e-Biblio: llibres, revistes i pel·lícules per a dispositius electrònics.
Biblioteca Virtual: continguts i recomanacions.
Gènius: recursos i jocs especialment pensats per a infants.
Audiollibres en mp3: llibres per escoltar.
In-edit TV: documentals musicals
Altres webs i bases de dades: selecció de recursos des d'on accedir a música, enciclopèdies en línia i altres bases de dades.

Finalment, podeu seguir en contacte amb nosaltres mitjançant les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) i el nostre correu electrònic (b.llagosta@diba.cat), des d'on resoldrem els vostres dubtes i preguntes.

Acabem desitjant que estigueu bé i donant molts ànims a totes aquelles persones afectades pel COVID-19.