divendres, 3 de maig del 2013

Sant Jordi 2013

Tal i com us vam prometre fa uns dies, us explicarem com va anar la diada de Sant Jordi.

Hem de començar explicant que tot aquell que va apropar-se a la parada que la biblioteca va muntar a la plaça d'Antoni Baqué va poder veure els 507 punts de llibre que es van presentar al concurs d'aquest any. A més, es van repartir els punts guanyadors ja editats i que la biblioteca utilitzará durant tot aquest any. A part de punts de llibre, també es van exposar contes il·lustrats per alumnes de l'escola "Les Planes" de la Llagosta així com altres contes i poemes de Sant Jordi.

Els membres del taller d'escriptura creativa de la biblioteca van llegir diversos textos i escrits a l'escenari que es va preparar a la plaça juntament amb altres entitats i escoles de la Llagosta. Un cop acabada la lectura, es va fer la sessió del taller d'escriptura a la mateixa plaça. L'entorn i el bon temps van fer que els participants ho passesin d'allò més bé.

També durant la tarda el regidor de Cultura, Jesús Rios, va fer entrega dels premis a alguns del guanyadors del concurs de punts de llibre.

Va ser una tarda molt agradable on petits i grans van gaudir dels actes organitzats a la plaça i que nosaltres, per la nostra part, esperem repetir l'any vinent.
Per acabar us deixem amb algunes fotografies on podreu veure el que us hem explicat.



2 comentaris:

m_luisa ha dit...

Las mujeres del Taller pasamos un ratito al sol rodeadas de libros y escuchando los textos que habíamos escritos para ese día. No sé muy bien porqué, pero tengo la sospecha que, a todas, eso de escribir nos hace sentir bien y el Taller nos ayuda a encontrar el momento para hacerlo.

Biblioteca de La Llagosta ha dit...

Precisamente la intención del taller es esa, que todos sus participantes puedan plasmar en papel su creatividad y que pasen un rato agradable.
Nos gusta ver que, además, escribir os hace sentir bien.

Muchas gracias por tu comentario, m_luisa.