dimecres, 22 de maig de 2013

Vine a tastar els sabors de la Llagosta!

El dijous dia 23 de maig a la plaça d'Antoni Baqué, tindrà lloc "Els sabors de la Llagosta", un concurs de cuina freda que organitza el Departament de Nova Ciutadania de l'Ajuntament de la Llagosta, el Casal Infantil i la Biblioteca amb la col·laboració del Mercat municipal.

Per començar, a les 17:30 h. es constituirà formalment el jurat i es farà la lectura del conte creat pels membres del taller d'escriptura creativa de la biblioteca que porta per títol "Macedònia Tutti Frutti", i que servirà de punt d'arrancada del concurs. Podeu llegir el conte en català aquí, i en castellà aquí.
A partir de les 17.45 h., les parelles culinàries intergeneracionals inscrites elaboraran un plat fred on demostraran les seves habilitats com a cuiners. Al mateix temps es prepararà una macedònia comunitària que al final de l'acte podran degustar tots els assistents.
Finalment a les 19.00 h. es farà públic el veredicte del jurat i s'entregaran els premis als guanyadors i també als participants.

Si el concurs ha despertat el vostre interès per la cuina, recordeu que a la biblioteca disposem de molts llibres sobre la matèria i que podreu emportar-vos a casa en préstec amb el vostre carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Aprofitem per animar a tothom a que s'apropi a la plaça a gaudir del concurs. Us hi esperem!