dijous, 6 de juny de 2013

2a Setmana del Teatre de la Llagosta

Com molts de vosaltres sabreu, del 7 al 16 de juny tindrà lloc la 2a Setmana del Teatre a la Llagosta. Podeu consultar el programa aquí.
La biblioteca participarà en dos dels actes programats per aquests dies. Per una banda, els membres del taller d'escriptura creativa ens presentaran l'obra de teatre amb objectes "Expositor de sentiments". La representació tindrà lloc el dia 11 de juny a les 18h. a la sala d'exposicions de Can Pelegrí i no a la plaça d'Antoni Baqué com apareix al programa d'actes de la Setmana del Teatre.
Per altra banda, el dia 12 de juny a les 18.30h. substituirem l'hora del conte per una cantata que porta per nom "El nen enamorat de la Lluna", de Xevi Matamala. La nostra contacontes habitual, la Puri Ortega, juntament amb els nens i nenes de l'Escola de Música de la Llagosta presentaran aquest muntatge al Centre Cultural.

Des d'aquí us animem a que participeu en aquest dos actes que organitza la biblioteca així com a la resta d'activitats de la 2a Setmana del Teatre de la Llagosta.