dijous, 30 d’octubre de 2014

La Biblioteca premiada a la XVI Campanya d'Animació a la Lectura María Moliner

La Biblioteca de la Llagosta ha estat una de les 300 biblioteques de tot l'Estat premiades amb un lot de 180 llibres dins de la XVI Campanya d'Animació a la Lectura Maria Moliner convocada pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Fundació Coca-Cola. 
El projecte presentat a la present convocatòria és el dels tallers creatius que organitza la biblioteca des de fa uns anys i que compten amb una alta participació per part dels usuaris. En aquests tallers trimestrals s'imparteixen coneixements sobre temes concrets com els contes, el teatre, la poesia o la història de l'art entre d'altres, i donen peu a que els participants desenvolupin la seva creativitat amb el resultat de la creació de contes (s'han fet diverses recopilacions i lectures durant la celebració del nostre aniversari o per la Festa de Tots Sants), representacions teatrals (participant des de fa tres anys a la Setmana del Teatre de la Llagosta) o poesies (amb intervencions a Ràdio la Llagosta amb ocasió del Dia de la Poesia). 
Els usuaris participants dels tallers, amb uns perfils força concrets, guanyen en autoestima i socialització gràcies al treball en grup. La biblioteca ha aconseguit de molts d'ells una gran implicació com a voluntaris en la realització de diverses activitats on destaca la visita de les escoles de la població. 
Tot l'equip de la biblioteca està molt satisfet i vol compartir amb tots vosaltres l'alegria per haver obtingut aquest premi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats!!! Aquests premis ajuden i encoratgen a continuar amb la bona tasca de les biblioteques. Una altre vegada enhorabona!!!

Manuela
Biblioteca Ca n'Altimira

Biblioteca de La Llagosta ha dit...

Moltes gràcies Manuela de part de tot l'equip de la biblioteca!