dissabte, 1 de novembre del 2014

Així vam celebrar Tots Sants a la Biblioteca!

Avui és el dia de Tots Sants. A la biblioteca ja ho vam celebrar per anticipat el passat dimarts amb l'activitat "Per Tots Sants, relats de por a la Biblioteca per morir de...".
A partir de les 21 hores, les 60 persones que ens van acompanyar van poder escoltar històries sorprenents creades i interpretades pels membres del Taller de Contes de la biblioteca. A més, la música va anar a càrrec de l'Escola de Música Municipal de la Llagosta, el que va contribuir a crear un ambient molt especial.
Aquells que no vau poder assistir podeu fer-vos una idea de com va anar a través de les fotografies de l'acte que podeu veure a continuació.


A més, dimecres es va celebrar una petita festa de la Castanyada a la sala d'exposicions de Can Pelegrí i una mica més tard, els més petits van poder gaudir de l'Hora del Conte en Anglès Especial de Halloween a càrrec de la Cristina Garcia a la sala infantil de la biblioteca.

Per acabar, volem donar les gràcies a tots els assistents a les diferents activitats, als membres del Taller de Contes de la biblioteca pel seu esforç en la creació dels relats i la seva posada en escena, a l'Escola Municipal de Música de la Llagosta que ens va posar la música, així com a l'associació Veus de Dona i al Grup de Teatre Tell per cedir-nos material per l'ambientació de la sala infantil. També als usuaris que van aportar dolços per la festa de la castanyada, a Llagosta Language Center per col·laborar a l'Hora del conte en anglès i finalment a tots els nens i nenes que han ajudat a decorar la biblioteca especialment per aquests dies i que podeu veure seguidament: