dijous, 16 d’abril del 2015

Així va anar el club del llibre

Ahir dimecres 15 d'abril unes 40 persones van desplaçar-se des de la Llagosta fins a la sala Francesc Tarafa de Granollers per a assistir a una nova edició de El club del llibre, el cicle de trobades amb autors organitzades per la Diputació de Barcelona. Tal com us dèiem fa unes setmanes, la convidada va ser Care Santos, autora molt coneguda per títols com Desig de xocolata o Habitacions tancades (que pròximament podrem veure a la petita pantalla en forma de sèrie), però que també ha creat històries per a un públic infantil i juvenil a més de llibres de poesia, relats i altres obres.
Els assistents van valorar molt positivament l'acte, la seva organització, el lloc on es va portar a terme i sobretot l'autora, per la seva accessibilitat, pel que va explicar i per les preguntes que van poder formular-li. D'aquesta manera l'han pogut conèixer de manera més propera i escoltar les seves impressions al voltant de la literatura. Per la seva banda, ens consta que ella va agrair el contacte amb els lectors i amb els clubs de lectura.
A més, algunes de les persones que van desplaçar-se des de la Llagosta van tenir l'oportunitat de fer-se una fotografia amb la protagonista de l'acte què, a més, va signar algun dels exemplars de la biblioteca.
Us deixem amb dues imatges de la jornada. Una és la que hem comentat abans, amb lectors de la Llagosta, i l'altra és de la sala Francesc Tarafa de Granollers, on va tenir lloc l'acte, i que ens han cedit des de les Biblioteques de Granollers.

Lectors de la Llagosta amb l'autora

Imatge de l'acte a la sala Francesc Tarafa de Ganollers