dimecres, 22 d’abril de 2015

Activitats de Sant Jordi 2015

Com cada any, la Biblioteca de la Llagosta celebrarà aquesta setmana la Diada de Sant Jordi.
Per començar, avui dimecres 22 a les 19 h tindrà lloc la presentació del llibre Abre tu corazón, de Feli García, a la sala de plens de l'Ajuntament de la Llagosta. Aquesta activitat està inclosa al programa de la Revetlla de Sant Jordi, un recull d'activitats que celebren el dia abans de la diada les biblioteques de Catalunya amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat.
Dijous 23 d'abril a partir de les 16 h us convidem a visitar l'estand de la biblioteca a la plaça d'Antoni Baqué. Allà podreu veure totes les obres presentades al concurs de punts de llibre de la biblioteca, a més de poder intercanviar els vostres propis punts i triar algunes revistes de la nostra petita fira que us podreu emportar gratuïtament a casa.
A més, a les 17 h hi haurà un recital poètic a càrrec dels membres del taller de poesia de la biblioteca. A les 18 h farem l'entrega de premis del concurs de punts de llibre als guanyadors i novament comptarem amb la presència de Feli García a l'estand de la biblioteca. Finalment, a les 18.30 h tindrem l'Hora del Conte especial de Sant Jordi a càrrec de la Puri Ortega.
Bé, i ja només ens queda desitjar-vos un feliç Sant Jordi!