dimarts, 12 de maig del 2015

Sílvia Soler al club de lectura

La pròxima sessió del club de lectura de la biblioteca serà molt especial. Parlarem del llibre L'estiu que comença i comptarem amb la presència de la seva autora, la Sílvia Soler.
L'obra, que va obtenir el premi Ramon Llull de 2013, ens presenta la història de la Julia i l'Andreu des d'abans del seu naixement fins a la seva maduresa. Fills de dues íntimes amigues, veurem els esdeveniments que marcaran les seves vides, la seva relació personal i la de les seves famílies a través dels anys en el marc del poble costaner de Sorrals. I sempre tenint com a fil conductor la celebració de la nit de Sant Joan. 
Esperem, a més, que l'autora ens parli de la seva darrera novel·la, Un any i mig, que des de fa uns mesos ja es pot trobar a les llibreries.
Per a aquesta ocasió, el club de lectura serà obert a tothom que hi vulgui assistir amb l'única limitació de l'aforament de la sala. Recordeu, serà el dimecres 3 de juny a les 19h. a la sala d'exposicions de Can Pelegrí i estarà conduït per la nostra companya Conchi Fernández.
L'acte, organitzat per la Biblioteca de la Llagosta, compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes en el marc del seu programa Lletres en viu, que apropa els autors i autores als seus lectors afavorint així el coneixement i difusió de les seves obres.
Així que ja sabeu, el nostre estiu comença el pròxim dia 3 de juny. Us hi apunteu?