divendres, 19 de juny del 2015

Activitats d'estiu 2015

A la biblioteca us hem preparat tot un seguit d'activitats perquè gaudiu d'aquests dies d'estiu que ben aviat ja tindrem aquí.
Els més petits podran passar una bona estona escoltant històries tradicionals com La Caputxeta Vermella, La caseta de xocolata, Els tres porquets o la Blancaneus a l'activitat Contes d'estiu on, a més, faran alguna petita manualitat. Pels infants de 6 anys en endavant, tenim Viatja amb la Biblioteca, un taller on ens divertirem descobrint-ho tot sobre alguns països del món. I també projectarem les pel·lícules Big Hero 6 i La Lego película. No us preocupeu de les crispetes, que les posem nosaltres! 
Igualment pels adults també tenim propostes variades. Per una banda, diversos tallers, des d'un de cocteleria al restaurant Vostra Vite, un de contes amb la Conchi Fernández i un altre d'anglès per viatgers a càrrec de Roberto Escalante. També tindrem una xerrada amb consells pràctics sobre fotografia de viatges amb el Foto-Club la Llagosta, la presentació del llibre Ciencias Ocultas, de Constante Calvo, i la projecció de la pel·lícula Vivir es fácil con los ojos cerrados, de David Trueba.
Finalment podrem aprendre tècniques de relaxació i meditació a l'activitat Aquí i Ara en col·laboració amb la regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de la Llagosta i a càrrec de Lluís Julian.
Esperem que aquestes propostes us resultin interessants i recordeu que ja podeu fer la vostra inscripció a les activitats a la biblioteca.
Podeu consultar tots els detalls al díptic que teniu a continuació. I si voleu saber tot el que podreu fer a la Llagosta aquest estiu, cliqueu a l'enllaç següent: