dimecres, 30 de setembre de 2015

Torna el premi Atrapallibres!

La Biblioteca de la Llagosta participarà per segon any consecutiu en el premi Atrapallibres, que arriba ja a la seva 11a edició, i que organitza el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT). Ho farà a través dels nens i les nenes que vulguin formar part del jurat que llegirà i valorarà els llibres candidats al guardó.
Així que els infants d'entre 9 i 12 anys que s'animin a participar, han de passar per la Biblioteca acompanyats del seu pare, mare o responsable per formalitzar la inscripció del dia 1 al 15 d'octubre. A més, rebran tota la informació de l'activitat, els llibres a llegir, les dates en què el jurat s'ha de reunir per parlar de les lectures i quan s'haurà de tenir un veredicte. En acabar, tots els participants rebran un diploma i un obsequi.
A la Biblioteca us aclarirem qualsevol dubte que tingueu a més de donar-vos tota la informació referent a aquesta activitat.
Esperem que molts nens i nenes de la Llagosta vulguin participar i formar part del jurat d'aquest important premi. Molts d'altres ja ho fan a biblioteques i escoles de Balears, Catalunya i el Pais Valencià.
Animeu-vos!