dimarts, 13 d’octubre del 2015

La Biblioteca participa a la 4a Setmana del Teatre de la Llagosta

Un any més, la Biblioteca participarà en la Setmana del Teatre de la Llagosta amb dues activitats. Per una banda, el dimarts 20 d'octubre a les 18 h al Centre Cultural el grup del taller de teatre de la Biblioteca estrenarà l'obra "Negra nit a la Pineda Fosca i altres relats". El muntatge teatral tindrà tres històries: "Negra nit a la Pineda Fosca" serà una crítica a la Inquisició en una història amb bandolers i dones acusades de bruixeria; una versió lliure de Don Juan Tenorio; i "De com la Llagosta va perdre les seves fonts, rius i llacs" una auca sobre desastres ambientals a la Llagosta. L'acompanyament musical anirà a càrrec de l'Escola de Música Municipal de la Llagosta.
Les invitacions per assistir a la representació ja poden passar-se a recollir per la Biblioteca.

Ja tenim les invitacions!

Per altra banda, el dimecres 21 d'octubre a les 18.30 h a la Sala Infantil de la Biblioteca tindrà lloc el taller infantil "Fem teatre d'ombres", amb la Puri Ortega. Els nens i les nenes podran elaborar el seu titella i després aprendre a escenificar.

Teatre d'ombres

Teniu més informació sobre la Setmana del Teatre de la Llagosta a la pàgina web de l'informatiu de la Llagosta 08centvint i en la seva edició en paper del mes d'octubre.
També podeu seguir la Setmana del Teatre de la Llagosta a Twitter.

Cartell de la Setmana del Teatre de la Llagosta