dimarts, 26 d’abril del 2016

Així va anar la Revetlla de Sant Jordi 2016

Com ja sabeu, el passat divendres la Biblioteca va celebrar la Revetlla de Sant Jordi amb diferents actes.
Al matí, algunes autores del llibre del Taller de contes de la Biblioteca, "Els contes són la clau. Abre tu puerta", van visitar l'Escola Gilpe. Allà van passar una agradable estona amb els alumnes del centre i van signar exemplars del llibre.
Ja a la tarda la Puri Ortega ens va sorprendre a la sala infantil de la Biblioteca amb una hora del conte especial, en què els nens i les nenes que ens vam acompanyar van gaudir de contes de Sant Jordi escenificats amb figures amb una il·luminació especial.
A la sala de plens de l'Ajuntament de la Llagosta l'alcalde, Óscar Sierra, i el regidor de cultura, Mariano García, van entregar els premis als cinc guanyadors i guanyadores del concurs anual de punts de llibre que organitza la Biblioteca de la Llagosta amb ocasió de la Diada de Sant Jordi.
Uns minuts després i també amb la presència i la col·laboració de l'alcalde i el regidor, va començar la trobada amb autors i autores locals que va coordinar la nostra companya Conchi Fernández. Van estar presents Mayte Bonilla, Feli García, Ana Gil, Feli Ramos, Jose Ramón Vera, José Luís Mediavilla, Paquita Pedrós i gran part de les autores del llibre del taller de contes "Els contes són la clau. Abre tu puerta".
Tots els autors i autores ens van explicar les seves motivacions per escriure i alguns plans de futur. Ens va alegrar saber que molts d'ells estan ja preparant nous llibres. Esperem tenir-los aviat a les nostres mans.
Des de la Biblioteca volem agrair la seva presència a totes les persones que ens van acompanyar en els diferents actes del passat divendres així com a l'Escola Gilpe, als autors i les autores, i a les autoritats.
Podeu veure les imatges dels actes a continuació.
Finalment, esperem que passéssiu una bona Revetlla i Diada de Sant Jordi!


Revetlla de Sant Jordi 2016