dijous, 28 d’abril del 2016

Trobada dels jurats del premi Atrapallibres de la Biblioteca i l'Escola GILPE

Al blog us hem anat informant de la participació de la Biblioteca al premi Atrapallibres que organitza el Clijcat mitjançant un jurat de nens i nenes que han llegit i valorat els llibres participants.
L'escola GILPE de la nostra població també ha participat aquest any en aquesta iniciativa amb el seu propi jurat, que ja ha enviat les seves puntuacions als organitzadors.
Així que els dos centres vam pensar que seria una bona idea fer una trobada amb tots els nens i les nenes que han format part dels jurats per conèixe'ns i compartir una tarda.
Aquesta trobada va tenir lloc el passat dilluns 25 d'abril a Can Pelegrí. Els participants van poder opinar sobre els llibres que opten al guardó en les diferents categories, explicant allò que més els va agradar i el que menys de cadascun d'ells. Vam poder comparar els veredictes dels diferents jurats de cada categoria i, en definitiva, passar una bona estona parlant de llibres.
Posteriorment vam berenar plegats abans de fer entre tots un mural commemoratiu, que podeu veure a la Biblioteca i que pròximament es penjarà a l'escola, i una xapa personalitzada.
Des de la Biblioteca, estem molt satisfets de l'experiència realitzada conjuntament amb l'escola GILPE i esperem repetir-la l'any vinent.
Us deixem amb les fotografies de la trobada.

La Mercè Martínez, responsable de l'activitat a l'escola GILPE, moderant el debat sobre els llibres

Els participants en un moment de la tertúlia

Nens i nenes treballant en el mural commemoratiu

El mural acabat