divendres, 7 d’octubre del 2016

Busquem jurat pel premi Atrapallibres!

La Biblioteca de la Llagosta torna a participar en el premi Atrapallibres, que arriba ja a la seva 12a edició, i que organitza el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT). Però per fer-ho, necessitem nens i nenes que vulguin formar part del jurat que llegirà i valorarà els llibres candidats al guardó.

Així que els infants d'entre 9 i 12 anys als qui agradi llegir, passar una bona estona parlant de llibres i que s'animin a participar, han de passar per la Biblioteca acompanyats del seu pare, mare o responsable per formalitzar la inscripció del dia 10 al 21 d'octubre. A més, rebran tota la informació de l'activitat, els llibres a llegir, les dates en què el jurat s'ha de reunir per parlar de les lectures i quan s'haurà de tenir un veredicte. En acabar, tots els participants rebran un diploma i un obsequi.
A la Biblioteca us aclarirem qualsevol dubte que tingueu a més de donar-vos tota la informació referent a aquesta activitat.
Esperem repetir la bona participació de l'edició anterior i que molts nens i nenes de la Llagosta vulguin formar part del jurat d'aquest important premi. Molts d'altres ja ho fan a biblioteques i escoles de Balears, Catalunya i el País Valencià.
Animeu-vos!