divendres, 28 d’octubre de 2016

Així va anar "Per Tots Sants, relats de por a la Biblioteca 2016"

Ahir dia 27 d'octubre va tenir lloc la quarta edició de "Per Tots Sants, relats de por a la Biblioteca".
Com a novetat, aquest any van escenificar-se quatre històries de por diferents en quatre espais de l'edifici de Can Pelegrí ambientats especialment per a l'ocasió.

A la sala infantil de la Biblioteca es va representar "Las marionetas de la sala infantil", on uns titelles van explicar la història d'un incendi en aquest espai i la seva voluntat de poder abandonar-lo algun dia.

A la sala d'adults va tenir lloc "El guardián de los libros", on un misteriós personatge queda tancat a la Biblioteca i busca a algú que ocupi el seu lloc. 


A la sala d'exposicions de Can Pelegrí va celebrar-se un inquietant club de lectura amb el nom de "El lago más profundo" on l'autora del llibre pateix entrades en trànsit que la identifiquen amb un dels personatges de la seva novel·la.


Finalment, al quart espai narratiu es va representar "L'herència", on un personatge anomenat Eulàlia Rius rep en herència la petita masia de Can Pelegrí i el seu misteri amagat dins d'un armari.


El públic assistent, unes 50 persones, va desplaçar-se en quatre grups acompanyats cadascun d'ells per un guia pels diferents espais narratius, esdevenint sovint part de la història.
L'espera per començar el recorregut, a l'entrada de Can Pelegrí, va ser amenitzada per la música en directe de l'Escola Municipal de Música de la Llagosta, que també va acompanyar una de les històries.


Com en les anteriors edicions, totes les històries van ser creades i interpretades especialment per a l'ocasió per les integrants del taller de teatre i narrativa de la Biblioteca.

La Biblioteca vol donar les gràcies un cop més a totes les persones que formen part dels tallers creatius i que voluntàriament i amb el seu esforç fan possible aquesta activitat. També a l'Escola Municipal de Música de la Llagosta, sempre oberta a participar en aquesta iniciativa, a Francesc Collado, que s'ha encarregat de l'àudio d'alguns dels espais i ha elaborat el programa de mà, i a Manolo Cano per col·laborar en el maquillatge.

Podeu consultar el programa de mà que va repartir-se als assistents:

Finalment us deixem amb més imatges de l'acte:

Per Tots Sants, relats de por a la Biblioteca


2 comentaris:

m luisa fernandez ha dit...

Yo me lo pasé de muerte.
Ji, ji

Biblioteca de La Llagosta ha dit...

¡Muchas gracias por tu comentario M Luisa!