dijous, 3 de novembre de 2016

La Biblioteca premiada a la XVII Campanya d'animació a la lectura María Moliner

Ens alegra anunciar que la Biblioteca de la Llagosta ha tornat a ser una de les 300 biblioteques de tota Espanya que han resultat premiades amb un lot de 150 llibres en el marc de la XVII Campanya d'animació a la lectura María Moliner 2016 que convoca el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Fundació Coca-Cola Juan Manuel Sáinz de Vicuña.

Al certamen es poden presentar projectes desenvolupats per biblioteques de municipis de menys de 50.000 habitants que busquin incentivar accions d’animació a la lectura en infants i joves, d’eficiència i tasques bibliotecàries així com d’integració social.

Enguany la Biblioteca va presentar el projecte d'edició, presentació i dinamització del llibre "Els contes són la clau: abre tu puerta". Com ja us explicàvem en el moment de la seva presentació, el contes que conté l'obra van ser creats per les participants del Taller de contes de la Biblioteca i il·lustrat pels alumnes dels centres educatius de la població, de l'associació ASPAYFACOS i de l'Estancia del Arte, i que va comptar amb el suport de l'Ajuntament de la Llagosta.


Tot l'equip de la Biblioteca està molt content per haver rebut novament aquest premi, i ho volem compartir amb totes les persones que van formar part del projecte de creació i edició del llibre i també amb tots vosaltres.

Esperem rebre ben aviat els llibres i posar-los a vostre disposició. Us mantindrem informats!

Imatge de la XVII Campanya d'animació a la lectura María Moliner

2 comentaris:

m luisa fernandez ha dit...

Muy orgullosa de haber participado en este proyecto. Genial de principio a fin. Voluntarias escribiendo cuentos, niños ilustradolos, el Ayuntamineto haciendolo realidad financiandolo, padres comprandolos, niños y niñas leyendolos y los beneficios para asociaciones como REMS.
Gracias Conchi. Mil gracias

Biblioteca de La Llagosta ha dit...

¡Muchas gracias por tu comentario y por tu participación en el proyecto M Luisa!