dimecres, 29 de març del 2017

El concurs de punts de llibre 2017 ja té guanyadors!

Aquest migdia s'ha reunit a la Biblioteca el jurat del concurs anual de punts de llibre de Sant Jordi 2017 i ja ha decidit quins són els guanyadors.
El jurat ha estat format per un representant de cada escola i institut de la Llagosta, de l'Ajuntament, de Can Pelegrí i també pel personal de la Biblioteca.
La tria ha estat difícil ja que enguany s'han presentat 730 punts de llibre dividits en 5 categories. Han participat nens i nenes des de 1r de primària fins a 4t d'ESO. 
Els punts guanyadors s'imprimiran i seran utilitzats per la Biblioteca durant tot l'any. Els seus autors rebran un diploma i un petit lot de llibres en un acte d'entrega que tindrà lloc el divendres 21 d'abril a les 18.30 h. a la sala infantil de la Biblioteca en el marc de la Revetlla de Sant Jordi.
Us recordem que tots els punts participants es podran veure a la Biblioteca en una exposició que durarà fins al dia 28 d'abril.
Esteu atents al Facebook i al Twitter de la Biblioteca perquè cada dia podreu veure els punts finalistes.
Com cada any, agraïm a tots els participants el seu esforç i donem també les gràcies a tots els centres educatius de la Llagosta per la seva col·laboració.

Us deixem amb els punts guanyadors. Moltes felicitats!



1a Categoria: Yaiza García Gonzalo (Escola Joan Maragall)

2a Categoria: Marcos Castaño Arriaza (Escola Joan Maragall)

3a Categoria: Pol López Somoza (Escola Sagrada Família)

4a Categoria: Paula Pozo Díaz (INS Marina)

5a categoria: Piero Paolo Espejo Vicente (INS Marina)