dijous, 6 d’abril del 2017

Els jurats del Premi Atrapallibres 2017 ja han decidit les puntuacions

El passat dilluns 3 d'abril va tenir lloc la trobada on els jurats de la Biblioteca en les tres categories del Premi de Literatura Infantil Atrapallibres van decidir les puntuacions finals dels llibres candidats al guardó.
A la categoria de 9 anys, el llibre millor valorat ha estat "El meu gran arbre", de Jacques Goldstyn, seguit molt de prop de "Brisca", d'Andreu Martín, i "Res no és com diuen els contes", d'Anna Tortajada
A la categoria de 10 anys hi ha hagut molta igualtat. El llibre amb la puntuació més alta ha estat "L'aprenent de bruixot i els invisibles", de Jordi Sierra i Fabra, seguit de "L'Últim gat birmà", de Rosa Moya, i d'"Un indi al jardí", d'Agnès de Lestrade.
Finalment, a la categoria d'11-12 anys, el llibre amb la valoració més alta ha estat "El nen que va xatejar amb Jack Sparrow", de Francesc Puigpelat, seguit de "Duna: diari d'un estiu", de Muriel Villanueva i d'"El noi que nedava amb les piranyes", de David Almond.

Un cop recollides les votacions individuals de cada participant, la Biblioteca les enviarà al Clijcat, organitzador del premi, que el pròxim dia 30 de maig farà públic el veredicte final.

Enguany han participat en els diferents jurats de la Biblioteca 21 nens i nenes d'entre 9 i 12 anys. En aquesta trobada han rebut un diploma de participació i el llibre "Mirades. La Llagosta: passat, present i futur", cortesia de l'Ajuntament de la Llagosta, a més d'un passaport de lectura del Gènius.

Els podeu veure a continuació, davant dels murals on han deixat les puntuacions i algunes opinions o frases sobre els llibres que han llegit.

El jurat de la categoria de 9 anys amb la nostra companya Encarna Merino


El jurat de la categoria de 11-12 anys