divendres, 9 de juny del 2017

Activitats d'estiu 2017

Com cada any, la Biblioteca programa tot un seguit d'activitats de cara a la temporada d'estiu.

La primera de les activitats serà ben especial. Es tracta de "Poesies des del meu balcó" un recital de poesia al carrer des dels balcons dels veïns i veïnes de la Llagosta que tindrà lloc el dimarts 27 de juny a les 19.30 h. El recorregut començarà davant de la Biblioteca i seguirà pels carrers Jaume I, Dr. Fleming, Sant Pau i Santa Rosalia fins a arribar al balcó de l'Ajuntament de la Llagosta a la plaça Antoni Baqué. L'activitat anirà a càrrec del Taller de poesia de la Biblioteca i comptarem amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música de la Llagosta i d'un gran nombre de persones que han cedit amablement el balcó de casa seva i també d'algunes altres que han creat poemes especialment per a l'ocasió.



El dimecres 28 de juny a les 16.30 h projectarem la pel·lícula "Un viaje de diez metros", de Lasse Hallström i convidarem als assistents a crispetes. Recordeu que tenim aire condicionat, així que no hi ha excusa per no venir.



El dimecres 5 de juny tindrà lloc un nou taller de gestió de les emocions on la Marisol Fernández i l'Aníbal Marrón ens parlaran de l'alegria. No cal fer inscripció.



Si caldrà fer inscripció pels tallers de què us parlarem a continuació.

Repetim un any més el taller d'anglès per a viatgers, on es donaran nocions bàsiques perquè us pugueu defensar en aquest idioma durant les vostres vacances a l'estranger. Les places són limitades, així que no us despisteu. L'activitat tindrà lloc els dijous de 19 a 20 h els dies 29 de juny i 6, 13, 20 i 27 de juliol, i anirà a càrrec de Llagosta Language Center a qui agraïm un any la seva col·laboració per poder realitzar aquesta activitat.



També repetim el taller de maquillatge d'estiu. Tindrà lloc els dilluns de 17 a 18 h els dies 3, 10, 17 i 24 de juliol. Anirà a càrrec de Zaahira Vílchez. Us podreu inscriure el dia que preferiu.




I com a novetat aquest any, us portem una demostració de dibuix ràpid a càrrec de Miquel Anglès. Podreu venir a la biblioteca i emportar-vos un retrat fet al carbó. L'activitat tindrà lloc els dijous de 17 a 18 h els dies 6, 13, 20 i 27 de juliol.



I també activitats infantils!

La Biblioteca també ha pensat en els més petits de la casa. El dimarts 4 de juliol a les 17.30 h podran venir a cercar per la Biblioteca uns Pokémons molt especials que un cop capturats s'hauran de pintar i es transformaran en... ja ho veureu. També el dimarts 18 de juliol a les 17.30 tindrem un taller de manualitats on els nens i les nenes podran personalitzar els seus llapis per aquest estiu. Aquestes dues activitats estan recomanades per a infants a partir de 5 anys i cal inscripció prèvia. Aniran a càrrec de l'Encarna Merino.




I més tallers, aquest cop per descobrir dos importants autors de contes. El dimarts 11 de juliol a les 17.30 h descobrim a Roald Dahl, i el dimarts 25 de juliol també a les 17.30 h, descobrim a Gianni Rodari. Compartirem els seus contes i coneixerem més sobre ells. L'activitat està recomanada a partir de 7 anys, caldrà inscripció prèvia i anirà a càrrec de la Conchi Fernández.



També tindrem cinema infantil amb crispetes i aire condicionat perquè no passeu calor. El dimecres 12 de juliol a les 16.30 h podreu veure la pel·lícula "Canta", de Garth Jennings i Christophe Lourdelet, i el dimecres 26 de juliol a les 16.30 h "Kubo y las dos cuerdas mágicas", de Travis Knight. Les dues projeccions tindran lloc a la sala d'exposicions de Can Pelegrí.



Podeu demanar més informació i fer la vostra inscripció a alguna de les activitats adreçant-vos a la Biblioteca.