dimarts, 22 de maig del 2018

Torna "Poesies des del meu balcó"

El pròxim dimarts 5 de juny a partir de les 19 h, tindrà lloc la segona edició de Poesies des del meu balcó.
Aquest recital tracta d'apropar la poesia als veïns i veïnes de la nostra població. Començarà a la Biblioteca i continuarà per balcons dels carrers Jaume I, Doctor Fleming, Sant Pau i Santa Rosalia. El recorregut acabarà al balcó de l'Ajuntament de la Llagosta, on es llegiran dues poesies, una sobre la Llagosta i una altra que porta per títol No és no. L'acte acabarà a la sala de plens, on es farà la lectura final i a la que esteu tots convidats.
Els poemes han estat creats per les integrants del Taller de poesia de la Biblioteca i alguns altres col·laboradors.
A més, comptarem també per segona vegada amb la participació de l'Escola Municipal de Música de la Llagosta, que farà l'acompanyament musical al principi i al final de l'acte.
A partir d'aquesta setmana podreu veure estendards vermells amb el text Poesies des del meu balcó en els balcons on es faran les lectures.
Agraïm als veïns i veïnes que ens han cedit els seus balcons la seva col·laboració sense la qual aquest acte no podria celebrar-se.

Esperem que ens acompanyeu.




1 comentari:

JOSE LUIS ha dit...

Mis 2 webs (sin publicidad) pueden interesar a ustedes: yofrenoelcambioclimatico.blogspot.com (MENOS es MEJOR) y plantararboles.blogspot.com, un manual para reforestar, casi sobre la marcha, sembrando semillas de árboles autóctonos en zonas deforestadas, baldías, más o menos cercanas al lugar de su recolección. Salud. José Luis Sáez