dimarts, 31 de juliol del 2018

Cloenda de temporada

Ens trobem en el darrer dia del mes de juliol, i a la Biblioteca ja han acabat les activitats especials programades per aquest estiu. I podem dir que estem molt satisfets de la resposta i acceptació que han tingut.

El grup que es va desplaçar a Barcelona el dia 20 de juny va poder fer visites personalitzades a la Biblioteca de Catalunya i a l'Institut d'Estudis Catalans, dos edificis històrics. Ja a la tarda, la sortida es va completar amb un recorregut pels carrers del barri gòtic amb explicacions sobre els jueus a càrrec de Jordi Vidal. Va ser un dia intens, però molt profitós.

El grup de la Biblioteca a l'Institut d'Estudis Catalans

També va resultar de molt d'interès el taller que l'Aníbal Marrón ens va oferir i que va girar al voltant de l'autoconeixement propi. Amb una alta assistència, els participants van realitzar diferents dinàmiques i activitats, i les dues sessions van resultar d'allò més satisfactòries.

I un altre taller, el d'anglès per a viatgers, ha tornat a aplegar a un bon grup de persones interessades a aprendre consells sobre com defensar-se en aquesta llengua durant els seus viatges a l'estranger. Des d'aquí donem les gràcies a Llagosta Language Center per encarregar-se d'aquesta activitat un any més.

També estem molt contents per la participació i col·laboració de grans i petits en l'elaboració del mural que recrea el fons marí a la sala infantil de la Biblioteca. Gràcies a ells, hem pogut portar un tros de mar a la Llagosta.

Mural que representa el fons marí

Amb aquesta imatge de peixos, estrelles i dofins, tots aquells que van venir al taller infantil del dia 11 de juliol van poder-se fer una fotografia i posar-la al marc que van fer aquella mateixa tarda. Va ser una tarda molt divertida.

Grans i petits fent el seu marc per posar la seva foto de l'estiu


I finalment, enguany vam tornar a tenir dues sessions de cinema infantil. Els assistents van poder gaudir de les pel·lícules "El Capitán calzoncillos" i "Los Pitufos: la aldea escondida", aquesta última amb èxit. També un any més, l'olor de crispetes es va escampar per Can Pelegrí...


Les activitats tornaran al setembre. Us aconsellem que mireu la nostra agenda.