dilluns, 18 de juny del 2018

Activitats d'estiu 2018

Aquesta setmana comencen les activitats especials que ha preparat la Biblioteca per aquest estiu.

La primera proposta és una sortida cultural a Barcelona el dimecres 20 de juny. Amb el nom de Els jueus i la Barcelona medieval, la ruta començarà amb les visites a la Biblioteca de Catalunya i a l'Institut d'Estudis Catalans, dos edificis històrics que acullen importants institucions culturals.
Posteriorment, el Jordi Vidal ens portarà pels carrers del barri gòtic de Barcelona per conèixer la seva història.
El grup sortirà a les 9.30 h de l'estació de RENFE de la Llagosta. Els interessats a assistir s'han de dirigir a la Biblioteca.




El dimecres 27 de juny a les 16.30 h projectarem la pel·lícula Las nieves del Kilimanjaro de Robert Guédiguian a la sala d'exposicions de Can Pelegrí. A més, us convidem a crispetes!



Els dimarts 3 i 10 de juliol, a les 16.30 h l'Aníbal Marrón ens oferirà un taller que porta per nom Viatge al coneixement propi i que parlarà de diferents aspectes que ens poden ajudar a l'autoconeixement. Serà a la sala d'exposicions de Can Pelegrí i no cal fer inscripció.



Aquest any tenim una nova cita amb el Taller d'anglès per a viatgers. Per tercer any consecutiu, els amics de Llagosta Language Center ens donaran unes nocions bàsiques per poder-nos defensar en les nostres vacances a l'estranger. 
Ja podeu fer la vostra inscripció. Les places són limitades, així que no us podeu despistar. El taller tindrà lloc tots els dijous del mes de juliol a les 19 h a la sala d'exposicions de Can Pelegrí.




I durant tot el mes de juliol, tindreu a la vostra disposició noves guies turístiques en una exposició a la sala d'adults de la Biblioteca. Així que us convidem a què vingueu a buscar la guia per les vostres vacances.
Per l'adquisició de les guies hem comptat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.






No oblidem als més petits de la casa! 

Per començar, hem preparat per a ells dues sessions de cinema infantil. El dimecres 4 de juliol, a les 16.30 h, projectarem Los pitufos: la aldea escondida, de Kelly Asbury. I el dimecres 18 de juliol, també a les 16.30 h, podran veure El Capitán calzoncillos: su primer peliculón, de David Soren. 
Les dues sessions tindran lloc a la sala d'exposicions de Can Pelegrí, i en les dues podreu gaudir d'aire condicionat i crispetes de regal.




















També hem preparat una activitat molt especial. El dimecres 11 de juliol, a les 18 h a la sala infantil, la Yolanda Gené ens ensenyarà a fer un marc original per la foto de l'estiu als més petits. La foto us la fem nosaltres, i els nens i les nenes que vinguin s'encarregaran de dissenyar i fer el seu marc. 
Les inscripcions pel taller ja estan obertes.
  
                                      


Per acabar, demanem també als nens i les nenes de la Llagosta que ens ajudin a crear el fons del mar a la sala infantil de la Biblioteca. Per fer-ho, només han de venir durant el mes de juliol a la biblioteca i us explicarem què heu de fer.