dimecres, 20 d’abril del 2016

Aquest divendres 22 d'abril, Revetlla de Sant Jordi!

S'acosta Sant Jordi, i la Biblioteca de la Llagosta ha preparat activitats especials per celebrar-ho.
Enguany els actes tindran lloc el divendres 22 i s'engloben en la Revetlla de Sant Jordi, una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat i que va per la seva quarta edició.
Començarem a les 12 h amb la visita de les participants del Taller de Contes de la Biblioteca a l'Escola GILPE, on signaran exemplars del seu llibre "Els contes són la clau. Abre tu puerta" i parlaran amb els alumnes.
A les 18.30 h la Puri Ortega ens sorprendrà amb una Hora del Conte molt especial. Com sempre, tindrà lloc a la sala infantil de la Biblioteca.
A les 18.45 h es farà l'entrega de premis als autors dels punts guanyadors del concurs anual de punts de llibre de la Biblioteca. L'acte tindrà lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de la Llagosta.
I a les 19 h hem preparat una tertúlia amb autors locals, que ens parlaran dels seus llibres i d'aspectes relacionats amb el fet d'escriure, les seves motivacions i experiències. Els autors i autores són Ana Gil, Felicidad Ramos, Paquita Pedrós, Mayte Bonilla, José Ramón Vera, Feli García, José Luís Mediavilla i també algunes components del nostre Taller de contes. La tertúlia serà moderada per Conchi Fernández i tindrà lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de la Llagosta.
Recordeu també que durant tot el mes d'abril podeu veure a la Biblioteca tots els treballs participants del concurs anual de punts de llibre.

I ja només ens queda desitjar-vos un feliç Sant Jordi!