divendres, 12 d’abril del 2019

Ja coneixem els llibres favorits dels Atrapallibres!

El passat dilluns 8 d'abril el jurat de la Biblioteca dels premis Atrapallibres es va reunir per emetre les seves votacions un cop tots els seus membres han llegit els llibres que opten al guardó en les diferents categories.

En la categoria de 9 anys el llibre més votat, a falta de les puntuacions de dos membres del jurat, ha estat No llegiré aquest llibre, de Jaume Copons i Òscar Julve, seguit de Que venen els fantasmes de David Fernández Sifres i Cançó de bressol per a un huracà i altres contes dormilegues, de Joan Faldilles.


Per la seva banda, a la categoria de 10 anys la millor valoració ha estat per Les enigmàtiques fotos del senyor Clarissa, de Pep Molist, seguit de Soc una nou, de Beatriz Osés i Bestiolari 2, de Josep Vallverdú.

Finalment, Wolgang, de Laia Aguilar, ha obtingut la millor puntuació en la categoria d'11 i 12 anys seguit de Tània Claravall, de Maria Parr i Un regal sense obrir, de Marianne Verge.



Els participants han assistit a les reunions periòdiques organitzades per la Biblioteca, on han parlat de cadascun dels llibres i han fet activitats al voltant d'ells. En reconeixement al seu esforç han rebut un diploma i un petit obsequi.

Jurat de la categoria de 9 anys


Jurat de la categoria d'11 i 12 anys


El 30 de maig el ClijCat anunciarà el veredicte final i els guanyadors a les diferents categories. Uns dies després tindrà lloc l'acte d'entrega.