dimecres, 17 d’abril del 2019

Sant Jordi 2019

Sant Jordi ja és a tocar i es nota a la Biblioteca. Durant tot el mes d'abril podreu gaudir de les propostes que us hem preparat per celebrar aquesta data tan especial.

Exposició de punts de llibre
Des del dia 1 d'abril i fins a finals de mes us convidem a visitar l'exposició dels treballs presentats pels nens i les nenes de la Llagosta al tradicional concurs de punts de llibre. El passat dia 3 d'abril el jurat va decidir els punts guanyadors, tal com us vam informar al blog. I els punts finalistes els podeu veure cada dia a les nostres xarxes socials, Facebook i Twitter.


Exposició dels punts de llibre participants del concurs

Novetats editorials en novel·la
Pel dia 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, us hem preparat activitats especials. En primer lloc, trobareu a la Biblioteca les darreres novetats en novel·la, que podreu endur-vos en préstec amb el vostre carnet d'usuari. Tindreu a la vostra disposició els darrers títols d'Albert Espinosa, Matilde Asensi, Sara Lark, Joaquim Carbó, Juan José Millas, Silvia Soler, Pierre Lemaître, Amélie Nothomb o Maria Barbal, entre altres.



Estand a la plaça d'Antoni Baqué amb activitats
Per altra banda, a partir de les 15.30 h podreu visitar la parada de la Biblioteca. Hi trobareu informació de la Biblioteca i una fira de revistes amb la possibilitat d'emportar-vos exemplars de les publicacions d'altres anys que la Biblioteca no conserva. A més, tindran lloc les següents activitats:

A les 18 h la Puri Ortega ens oferirà una hora del conte especial de Sant Jordi a la mateixa plaça d'Antoni Baqué.

A les 18.30 h farem l'entrega de premis del concurs anual de punts de llibre de Sant Jordi.

I a les 18.45 h, les integrants del Taller creatiu de la Biblioteca ens oferiran un recital de poesia, amb treballs de creació pròpia.

Estand de la Biblioteca a la celebració de Sant Jordi 2018

Fira de revistes a la Biblioteca
A partir del dimecres 24 i fins al dissabte 27 d'abril, tindreu una nova oportunitat d'emportar-vos de manera gratuïta els exemplars de revista que la Biblioteca no conserva. Fins a final d'existències.


I per acabar, Contes i música en família especial de Sant Jordi
El dissabte 27 d'abril, a les 12 h, els infants de 0 a 5 anys i les seves famílies podran gaudir d'una sessió especial de Contes i música en família amb Un conte al sac. En aquesta ocasió, ens explicaran Contes per a la princesa, Sant Jordi i el Drac. Serà a la sala infantil de la Biblioteca.

Sessió de Contes i música en família a la Biblioteca