dijous, 4 d’abril del 2019

Guanyadors del concurs de punts de llibre 2019

Ahir dia 3 d'abril va reunir-se a la Biblioteca el jurat del concurs anual de punts de llibre que la Biblioteca organitza amb ocasió de la Diada de Sant Jordi. Ha estat format per un representant de cada centre educatiu de la població, dos membres de l'Ajuntament de la Llagosta i pel personal de la Biblioteca i de Can Pelegrí.
En total s'han presentat 809 treballs en les 5 categories de què consta el concurs i, com cada any, la decisió ha estat difícil de prendre.

Membres del jurat mirant els punts presentats

Els guanyadors rebran un diploma i un petit lot de llibres el pròxim dimarts 23 d'abril durant els actes de la Diada de Sant Jordi que la Biblioteca celebrarà a la plaça d'Antoni Baquè. A més, s'imprimiran els seus punts i seran utilitzats durant 2019.

Us animem a venir a la Biblioteca a veure l'exposició de tots els punts presentats. I a partir d'avui dia 4 d'abril podreu veure a través de les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter) els punts finalistes, aquells als que el jurat ha atorgat algun vot durant les deliberacions.

Volem agrair l'esforç a tots els nens i les nenes que han participat, i també als centres educatius de la Llagosta la seva col·laboració.

A continuació podeu veure els guanyadors.

1a Categoria: Lola Velasco García (Escola Les Planes)

2a Categoria: Xavier Palero Campos (Escola Les Planes)

3a Categoria: Andrea Díaz López (Escola GILPE)

4a Categoria: Alexia García Sánchez (Col·legi Balmes)

5a Categoria: Araceli González Jiménez (INS Marina)