divendres, 28 de juny del 2019

Activitats d'estiu 2019

Hem entrat de ple a l'estiu, i la Biblioteca ha preparat un seguit d'activitats per a aquest mes de juliol.

Activitats infantils

Tallers

Tal com vam fer l'any passat, els més petits tindran l'oportunitat d'ajudar-nos a fer el nou mural de la sala infantil de la Biblioteca. Enguany el tema serà l'espai exterior. 
El dimecres 10 de juliol a les 18 h, nens i nenes (amb les seves famílies) tindran la missió d'elaborar i col·locar planetes, estrelles i altres elements sota la coordinació de la nostra companya Teresa Cañas. Ho passarem bé i aprendrem molt!
Us podeu inscriure en el taller adreçant-vos a la Biblioteca.




I seguint el tema de l'espai, el dimecres 17 de juliol a les 18 h, realitzarem el taller Inventa el teu planeta a càrrec d'Encarna Merino. Poseu la vostra imaginació a funcionar per crear i donar color al vostre propi planeta.
Les inscripcions també es poden fer ja a la Biblioteca.





Cinema

Com cada any, us oferim l'oportunitat de gaudir de dues pel·lícules infantils, amb aire condicionat perquè no passeu calor, i convidant-vos a crispetes.

El dimecres 3 de juliol a les 16.30 h  projectarem Coco, de Lee Unkrich i Adrian Molina. 



I el dimecres 24 de juliol, també a les 16.30 h podreu veure Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas, de Genndy Tartakovsky.




Activitats per a joves i adults

Torna el ja tradicional taller d'anglès per a viatgers. Els nostres amics de Llagosta Language Center ens donaran consells per a poder defensar-nos durant les nostres vacances a l'estranger. 
El taller tindrà lloc tots els dijous del mes de juliol, de 19 a 20 h. Cal fer inscripció prèvia. L'activitat és gratuïta.





Exposicions

A més de les activitats que us hem explicat, també tindrem exposicions a la Biblioteca.

La primera d'elles serà una mostra dels treballs que els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Marina han realitzat sobre el tema de la Guerra Civil i la memòria històrica. Porta per títol Cartes des de la trinxera, i us recomanem molt que la vingueu a veure.






I també podreu veure una petita exposició de guies de viatge. Us podreu emportar en préstec aquella que necessiteu per planificar i gaudir de les vostres vacances.
La compra dels llibres s'ha realitzat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.







Esperem que us agradin les nostres propostes. Us esperem!