dijous, 27 de juny del 2019

Així van anar els últims actes de celebració del 25è Aniversari

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la cloenda de les activitats de celebració dels 25 anys de la Biblioteca de la Llagosta a Can Pelegrí.

En aquesta cloenda vam gaudir del conte El misteri de la Biblioteca a càrrec de Puri Ortega.



Després l'Ainoa Ramón, la Leire i el Roberto, el Pau Fernández, la Laura Martín, l'Antonia Borrego i l'Eva Villanueva (en representació d'Emilia Murillo) van parlar-nos sobre què els agrada de la Biblioteca, de la lectura i dels llibres, van compartir alguns records, ens van explicar la història de l'edifici i ens van dedicar un poema. A tots els hi volem donar les gràcies.



A continuació vam presentar el projecte de final de carrera de la Míriam Alonso Aguilar, que va pensar i dissenyar completament una proposta de nova biblioteca a la Llagosta. Una part d'aquest treball es pot veure en dos pòsters que amablement ens ha cedit. A més, ens ha deixat una copia del projecte perquè el conservem.

També es va fer públic el resultat de les votacions del nou logotip de la Biblioteca, i es va mostrar el disseny que ha estat escollit. Finalment, vam presentar el nou compte d'instagram de la Biblioteca (bllagosta).







L'acte va continuar amb els parlaments del Regidor de Cultura, Mariano García, la representant de la Diputació de Barcelona i antiga treballadora, Esperanza Paños, i de la Biblioteca.



I finalment es va passar a l'aperitiu, un brindis i es van regalar unes bosses commemoratives.



Podeu veure més fotografies de l'acte a continuació.

25è Aniversari de la Biblioteca. Cloenda i celenbració oficial 


El dia 4 de juny vam comptar amb la presència de la Tina Vallès al Club de lectura. Vam parlar de la seva novel·la La memòria de l'arbre, una preciosa història centrada en un avi i el seu nét.
Tothom va quedar encantat amb la tertúlia i amb l'autora.

25è Aniversari de la Biblioteca. Club de lectura amb Tina Vallès 


I el dijous 6 de juny vam gaudir dels monòlegs científics de Big Van Ciencia per celebrar, a més, l'Any Internacional de la Taula Periòdica. No només vam passar una bona estona sinó que vam aprendre moltes coses interessants gràcies a l'Helena, l'Oriol i l'Alberto. I és que després de l'actuació, els assistents van poder fer preguntes relacionades amb temes de ciència.

25è Aniversari de la Biblioteca. Big Van Ciencia


L'exposició 25 anys de la Biblioteca a Can Pelegrí encara es podrà veure fins a finals de juny, així com la mostra de les felicitacions que hem rebut i el projecte final de carrera de la Míriam Alonso.





Podeu llegir un resum i veure imatges de les primeres activitats d'aniversari aquí.