dilluns, 25 de novembre del 2019

Millores a la Biblioteca

Estem molt contents d'anunciar-vos que les darreres setmanes hem pogut introduir algunes millores a la Biblioteca.

La primera que us trobareu en arribar a Can Pelegrí és la bústia de devolucions 24 h, totalment nova, amb més capacitat i seguretat, amb retolació personalitzada i que permet retornar llibres de mida més gran. 

La nova bústia de devolucions 24 h a l'entrada de Can Pelegrí

Ja a la Biblioteca, hem canviat les cortines de les dues sales, ja que les antigues s'havien malmès amb el pas dels anys. S'han col·locat en dues tonalitats en funció de l'espai, i permeten graduar la llum que entra de l'exterior.

Noves cortines de la sala infantil

Cortines de la sala d'adults


A la sala infantil, hem sumat dos nous bucs per a llibres de 0 a 6 anys en la línia dels que ja existien, i hem incorporat dos d'un model diferent on trobareu els llibres de lletra lligada i lletra de pal pels infants més petits.

Un dels dos mobles nous amb llibres per a infants de 0 a 6 anys

Bucs amb rodes amb les primeres lectures en lletra lligada i lletra de pal


I perquè pugueu llegir més còmodament, us convidem a seure en els dos nous sofàs instal·lats a la zona de 0 a 6 anys.

Els nous sofàs a l'espai de petits lectors

També hem incorporat dos carros verticals, un a cada sala, per deixar els llibres consultats i que també ens facilitaran el treball intern.

Carro vertical a la sala d'adults

A la secció de consulta a Internet de la sala d'adults, s'han substituït les antigues cadires amb rodes per quatre noves, més còmodes i ergonòmiques.

Les noves cadires al servei d'Internet i +

A més, de cara a millorar la qualitat de les activitats que realitza la Biblioteca (videofòrum, hora del conte, presentacions i tallers), disposem d'un nou equip i barra de so, un projector i una pantalla.

Estrena del nou equipament multimèdia durant la presentació del llibre "El toque" de Samuel Ramos

Finalment, s'ha substituït una de les màquines d'aire condicionat, concretament la de l'entrada de la Biblioteca a causa dels problemes de funcionament que presentava l'antic model.

Aquestes millores han estat possibles gràcies al Programa Complementari de Reforma i Millora d’Equipaments Locals sol·licitat per l'Ajuntament de la Llagosta a la Diputació de Barcelona, que ha aportat 14.000 euros de subvenció.

Per altra banda, durant aquest any s'han renovat els ordinadors del servei d'Internet i +, i ha entrat en funcionament un nou servei d'impressions amb la possibilitat d'escanejar documents, tot i que les últimes setmanes s'estan solucionant alguns problemes tècnics.

A més, l'Ajuntament ha adquirit una nova taula més amplia per ubicar-hi l'ordinador d'accés al servei d'Internet i + de la sala infantil.

Esperem que gaudiu de totes aquestes millores, pensades per oferir-vos un millor servei i un entorn més agradable i còmode.





2 comentaris:

Ricard ha dit...

Hola quins horaris feu durant el desembre? Gràcies

Biblioteca de La Llagosta ha dit...

La Biblioteca farà els seus horaris habituals fins al 23 de desembre.
Del 24 de desembre al 6 de gener, ambdós inclosos, tancarà amb motiu del Nadal.