dimarts, 12 de novembre del 2019

Una butaca i un llibre: la història de Can Pelegrí

Del 21 al 24 de novembre tindrà lloc a la Llagosta el 3 de Teatr3, una mostra de teatre que ja forma part del calendari anual d'activitats de la nostra localitat.



La Biblioteca hi participarà el dijous 21 de novembre a les 18 h amb l'activitat Una butaca i un llibre: la història de Can Pelegrí. Aquesta proposta ja es va realitzar el mes de maig en el marc dels actes del 25è aniversari de la Biblioteca a Can Pelegrí, però en aquesta ocasió hem preparat una edició especial pensada pel 3 de Teatr3.



De la mà de la Mercè Martínez coneixereu el passat i els secrets de Can Pelegrí, del seu antic propietari, de la biblioteca i podreu fer un recorregut pels seus racons amagats. Un viatge en el temps que acabarà amb els infants com a protagonistes de la seva pròpia història participant en un taller de teatre. Tota una experiència on gaudiran grans i petits. 
Una ocasió per celebrar els 25 anys de l’edifici com a Centre cultural, i de la Biblioteca en el seu actual emplaçament.

Serà una activitat en la qual podran participar infants a partir de 6 anys amb les seves famílies. És gratuïta, però caldrà fer una inscripció prèvia perquè les places són limitades.

I el mateix dijous 21 de novembre, a les 20 h hi haurà un piscolabis amb el qual s'inaugurarà oficialment el 3 de Teatr3.

Us convidem a participar d'aquesta i de la resta d'espectacles del programa que podeu consultar aquí.